Asiakaspalautteita

Kaikki sujui erittäin hyvin, nopeasti ja joustavasti. Arvostimme välittäjän suorapuheisuutta, hän oli hyvin perillä kohteesta ympäristöineen ja saimme vastaukset kaikkiin kysymyksiin heti, lisäksi positiivista oli että saimme tilaa ja aikaa harkita rauhassa ostopäätöstä. Erityisen isona plussana koimme sen että välittäjä näki vaivaa ja asioi englanniksi ei-suomenkielisen puolisoni kanssa.

Välittäjä oli todella ammattitaitoinen ja tehokas. Sovitut aikataulut ym. pitivät ja yhteistyö välittäjän kanssa oli kaikin puolin toimivaa. Suosittelen.
– Myyjä, Helsinki

Asiallinen ja osaava välittäjä. Aikataulut olivat toimivat ja meille sopivan ripeät.
– Myyjä, Espoo

Kaikki sujui varsin hyvin. 5/5
– Ostaja, Kirkkonummi

Kaikki sujui sovitusti ja erittäin ripeällä aikataululla. Välittäjä oli osaava myyjä ja ystävällinen asiakaspalvelija. Hän ei ollut liian tunkeileva, mutta asiantunteva ja pätevä välittäjänä.
– Ostaja, Espoo

Hyvin systemaattisen oloinen välittäjä, joka kuuntelee, konsultoi ja toimittaa. Välittäjäpäätös syntyi intuitiivisesti alle kymmenessä sekunnissa, asunto meni kaupaksi viikossa – ja siinä hintaluokassa, johon keskustelujen pohjalta tähdättiin. Ammattimies. Suomalaisittain ilmaistuna: ”Ei yhtään hullumpi välittäjä.”
– Ville-Mikko Korkka

Älyttömän hyvä. Hän hoiti hommat tosi tyylikkäästi, ei mittään valittamista.
– Kimmo Sivula, Helsinki

Erittäin tehokas välittäjä. Erityismaininta erittäin hyvistä kuvista: Saatiin erittäin nopeesti myytyä ja asia hoidettua.
– Laura Kymäläinen, Helsinki

Laadukas ja asiantunteva mielikuva jäi.
– Asiakas, Espoo

Meni itse asiassa paremmin kuin mitä hän edes lupas. Harpen kanssa tehdään jatkossakin kaikki asuntokaupat.
– Sanna-Mari Heiskanen, Espoo

Kovinkin tehokas myyjä. Kyllä mä häntä käyttäisin varsinkin kalliimpien asuntojen myyntiin. Jos kalliista asunnosta pitää saada kova hinta, niin hän on ehdottomasti hyvä myyjä.
– Mare Granroth, Helsinki

Kaikki meni hyvin. Reilu ja osaava mielikuva.
– Asiakas, Espoo

Ammattitaitoinen välittäjä. Kaikki sujui hyvin. Ongelmia ei ollut. Positiivinen mielikuva jäi.
– Pauli Marin, Espoo

Meillä oli erittäin hyvä yhteistyö ja hän on myynyt alueelta aikaisemminkin asuntoja. Hänellä oli selkeä näkemys mitkä ovat kompastuskiviä ja missä pitää olla hyvin avoin ja miten pitää hoitaa suhteet isännöitsijään. Me tiedettini koko ajan missä mennään. Hän oli erittäin nopea kertomaan tulleista tarjouksista ja selosti.. Kertoi mitä pitää tehdä ja mitkä on seuraavat stepsit. Me ollaan suositeltu häntä edelleen ja jos oli vastaavanlaisia tarpeita niin varmaan käytettäis häntä jatkossakin.
– Eva Marja Torra, Espoo

Ammattitaitoinen, mukava ja luotettavanoloinen välittäjä. Kyllä me varmaan seuraavallakin kerralla saman välittäjän puoleen käännytään.
– Anna-Kaisa Haapsaari, Espoo