Rakennuttajille

Erikoisosaamisena uudistuotanto.

Stefanilla on kattava kokemus uudisrakentamisen ja remonttiprojektien parista. Urallaan hän on tehnyt pitkäaikaista yhteistyötä monien rakennusalan toimijoiden kanssa ja omaa laajat kontaktiverkostot. Niin kiinteistönvälityksen kuin myös rakennusalan asiantuntijana Stefanilta löytyy osaaminen uudiskohteiden onnistuneeseen myyntiin.

Tarjoamme kattavat ja yksilölliset myynti- ja markkinointipalvelut uudiskohteille. Tutustu alta ja ota yhteyttä kuullaksesi lisää!

3d-Visualisointi kiihdyttämään uudiskohteiden ennakkomarkkinointia

Nykypäivänä laadukkaat havainnekuvat ovat välttämättömiä tehokkaassa kohdemarkkinoinnissa. Uudisrakentamisessa mallinnus herättää pohjapiirustuksen eloon ja johtaa useimmin onnistuneisiin kauppoihin.

Yhteistyäkumppanini VISU:n kautta luomme viimeistellyn ja huippulaadukkaan 3d-visualisoinnin lopputuloksesta pintamateriaaleja ja pienimpiä yksityiskohtia myöten, tuottaen ennakkomarkkinoinnille parhaat tulokset. Visuaalisuus on tärkeä osa myyntiprosessia ja virtuaalimallinnus herättää lopputuloksen henkiin niin sisältä kuin myös ulkoa. Tutustu esimerkkeihin alta:

VISU Design 3d-visualisointikuva

 

Virtuaaliremontti reaalikuvista

Lähes valmiin kohteen mallinnuksessa hyödynnämme virtuaaliremontteja, jotka luodaan reaalikuvien pohjalta. Esimerkiksi parhaillaan saneerauksessa olevat tai juuri rakentuvat kohteet hyötyvät virtuaaliremontista, kun markkinoinnin ja myyntiprosessin voi käynnistää ennen kohteen valmistumista.

Alta löydätte esimerkin virtuaalimallinnetusta kohteesta, jossa remontti ja sisustus on viimeistelty kauttaaltaan digitaalisin keinoin.

Ota yhteyttä

Ammattilaisemme tuottavat laadukkaat 3D-kuvat uudis- ja saneerauskohteiden myyntiin ja markkinointiin. Otathan yhteyttä, niin teemme sinulle yksilöidyn tarjouksen.